greyhound muziekfestival haarle komt eraan

Twintig bands uit Salland en Twente treden op tijdens het Greyhound muziekfestival in Haarle. Het muziekfeest begint op 31 mei om 14.00 uur. Het festival wordt gehouden op het buitenterrein van hondenschool Slooyer aan de Fijneweversweg 2 in Hellendoorn. De twintig bands treden allemaal een half uur op.

De muziek varieert van a capella en singer / songwriter, via skiffle (muziek op veelal eigen gemaakte instrumenten) en blues muziek tot rock en top 40. Een greep uit het aanbod. We All Kissed Beth Cooper, General Custard rock band uit Nijverdal, de Goed Vout party band uit Nijverdal/Hellendoorn, Straque uit het noorden van Salland, Manon Bosch uit den Ham. Uit de regio Dalfsen komen het dames trio The Wrinkles, 55 Blues Club, the Boothill Stompers skiffle band en Cigarbox Henri & Friends.

Naast alle muziek zijn er demonstraties van de hondenschool. Zij verzorgen een aantal demonstraties met politiehonden. Ook zal er een tatooshop zijn en kun je ijs en vers fruit kopen. Op 31 mei is er ook een brocantemarkt in Nijverdal. Tussen Nijverdal en het festivalterrein rijden bussen evenals tussen NS station Raalte en het festivalterrein.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.