Home / archiefcentraal / gouden eikeltje voor jordi haverkamp

gouden eikeltje voor jordi haverkamp

Jordi Haverkamp heeft vrijdagavond op het feestterrein in Eikelhof het Gouden Eikeltje uitgereikt gekregen. Haverkamp werd hiermee beloond voor zijn jarenlange inzet voor Oranjevereniging De Eikelhof.

Om 23.11 (elf over elf) werd de eikel door Ben Hekman uitgereikt in het bijzijn van van Carnavalsvereniging De Lepelaars die hedenavond voorgoed werd opgedoekt. In de grote tent waren ruim 150 aanwezigen die het slot van de carnavalsvereniging van dicht bij wilden mee maken.

Lees ook

‘Een klein lichtpuntje aan het einde van de tunnel’

The Powershop in Raalte werkt in maart mee aan twee proeffestivals in Biddinghuizen RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.