germania laatste test voor rohda raalte

“We hebben zes spelers op scherp staan. Als ze een gele kaart krijgen in de laatste wedstrijd zijn ze het eerste duel van de nacompetitie geschorst. Dat gebeurde mij twee jaar geleden namelijk. En daar heb ik van geleerd”, vertelt Drent.

In de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie op 11 mei stelt Drent dus zes andere spelers op. En daar heeft hij zelfs het bestuur van Rohda over ingelicht. “Ik vind het belangrijk om goed te communiceren. Het bestuur staat achter deze beslissing. Het is direct een mooie kans voor andere jongens om zich te bewijzen”, vertelt Drent.

Vooruitkijkend richting volgend seizoen vertelt Drent dat er witte rook is omtrent een langer verblijf van Jeffrey de Visscher. Daarnaast verwacht de trainer dat er geen spelers meer vertrekken. “Als het wel zou gebeuren dan is dat erg vervelend”, zegt Drent.

Drent gaat met een goed gevoel naar Germania. “We hebben erg scherp getraind. Na twee weken weinig trainen geven we nu vol gas. Ik kan zien dat het de groep goed heeft gedaan”, sluit Drent af.

Germania – Rohda Raalte begint zondag om 14.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.