geld colorrun naar leergeld salland

Een colorrun speciaal voor kinderen, maar aangevuld met obstakels. Park Drostenkamp in Raalte zal op 20 juni weer omgetoverd worden tot het meest kleurrijke kinderparcours van Salland. Het thema voor dit jaar is ‘Power!’. De opbrengst gaat naar Stichting Leergeld Salland.

Stel je voor, je bent tussen de 6 en 12 jaar. Je hebt een wit shirt aan en je mag rennen, springen, dansen en kruipen over een parcours met obstakels. Ondertussen krijg je een lading verf over je heen. En daarmee haal je geld op voor een goed doel. Dat is het idee achter de colorrun.

De deelnemende basisschooljeugd in Salland, draagt net als vorig jaar ook weer bij aan een goed doel. De kinderen kunnen alleen, samen met hun schoolklas of met het sportteam meedoen. De opbrengst gaat naar Stichting Leergeld Salland. Deze stichting zorgt ervoor dat kinderen, waarvan de ouders lage inkomens hebben, mee kunnen doen met buitenschoolse activiteiten zoals sporten. Schoolgaande kinderen, in de greep van armoede hebben namelijk niet altijd deze kansen. De kans om aan activiteiten mee te doen wil Stichting Leergeld ze graag bieden.

De Colorrun begint 20 juni om 14.00 uur bij park Drostenkamp. Inschrijven kan via staging2.kidskleurun.nl. De inschrijfkosten bedragen 7,50 euro per persoon.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.