flash minis n5 2 toch kampioen

Volleybalvereniging Flash uit Nieuwleusen heeft donderdag 28 mei bij de laatste training van het seizoen toch weer een mini team mogen huldigen, dit keer het 2de team van niveau 5.

Kampioen door diskwalificatie

Na de laatste wedstrijden van dit seizoen, was het team als tweede geëindigd in de poule. Dit was natuurlijk al een mooie prestatie en daar was iedereen blij mee. Maar toen bleek dat het team die als eerste in hun poule was geëindigd een speler had die eigenlijk te oud was om op dat niveau te volleyballen. Dat team kwam dus volgens de regels van de Nederlandse Volleybalbond niet in aanmerking voor het kampioenschap. En zo bleek het mini’s team N5-2 van Flash toch nog kampioen te zijn geworden. Dit kampioenschap is dan niet gegaan zoals een echt kampioenschap eigenlijk moet lopen, maar de kinderen waren er niet minder blij om.

Het team bestaat uit: Ellen Fokkert, Dione Visscher, Tessa van der Woude, Demi de Weerd en Jasmijn Popken (onder leiding van: Roel Kiers en Lieke Hoekstra als trainers en Sebo Popken als coach). Flash heeft het team in het bijzijn van ouders/familieleden en andere aanwezigen gehuldigd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.