festival laag zuthem voor goede doelen

De opbrengst van een nieuw festival in Laag Zuthem gaat naar de stichtingen Tower Snörr’n en Timulazu. Een aantal inwoners van Laag Zuthem heeft het initiatief genomen voor dit evenement. Op zaterdag 6 juni treden Harm Wolters, Raymond Smit, Henri van Velzen en Patrick van Eijk op. Verder is er een dweilorkestwedstrijd, een braderie en een rommelmarkt. Het festival is in de straten van het Weegel, ’t Solen en de Zunnebeld en is van 09.00 tot 17.00 uur.

Stichting Timulazu zamelt geld in voor kansarme jong volwassenen in Roemenië. Deze jongeren komen uit kindertehuizen en moeten, nadat ze 18 jaar zijn geworden, het kindertehuis verlaten. Vaak zijn ze laag geschoold waardoor ze weinig kans hebben om zich staande te houden in de Roemeense maatschappij.

Stichting Tower Snörr’n is een dweilorkest uit Zwolle. De helft van het dweilorkest bestaat uit mensen met een verstandelijke beperking, die op locaties van Frion en Philadelphia in Zwolle wonen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.