erfhuus pompdagen zoekt unieke goederen

De organisatie van het Erfhuus tijdens de Pompdagen is op zoek naar bijzondere en unieke spullen die tijdens de jaarlijkse veiling op 21 augustus onder de hamer kunnen gaan. Heb je nog iets in de schuur staan wat je graag wil laten veilen? Van schilderijen, antiek, brocante, fietsen, brommers en beelden tot gereedschap: alles is welkom, mits het in goede staat is en werkt.

“We zoeken vooral unieke en bijzondere goederen, de echte mooie klappers! Maar let op: er is nog een beperkt aantal kavels beschikbaar. Wees er dus op tijd bij, want vol is vol! De opbrengst mag u zelf houden of aan een goed doel schenken. Welk doel dit precies is, zal nader bekend worden gemaakt” aldus de organisatie.

Bent u ervan overtuigd dat uw goed geveild moet worden? En is het te veilen goed bijzonder genoeg? Maak dan een afspraak met de keurmeester Hans Lozeman via 06-25036749. Tot 1 juni is het mogelijk om spullen bij de organisatie in te brengen.

Het ‘Erfhuus’ is een veiling op de Heinose Pompdagen die op vrijdag 21 augustus 2015 van 13.30 uur tot 17.00 uur in het Hof van Rakhorst wordt gehouden. Diezelfde dag is het van 12.30 uur tot 13.30 uur mogelijk om de te veilen goederen te bezichtigen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.