Home / archiefcentraal / eerste triathlon in luttenberg op 31 mei

eerste triathlon in luttenberg op 31 mei

De eerste triathlon in Luttenberg vindt plaats op 31 mei. De triathlon wordt georganiseerd Sportdorp Luttenberg, in samenwerking met zwembad ’t Siel en vele vrijwilligers. Je kan inschrijven voor twee disciplines namelijk de kwart triathlon en de achtste triathlon. Er zijn 150 startplekken waarvoor je tot 22 mei kan inschrijven via http://www.sporthalluttenberg.nl/site/index.php?option=com_forme&Itemid=24.

Het inschrijfgeld voor een achtste triathlon is 15 euro. Kosten voor een achtste triathlon is 20 euro. Voor kinderen vanaf zes jaar wordt een kinder-triathlon georganiseerd. Er wordt door de kinderen 250 meter gezwommen, vijf kilometer gefietst en één kilometer hardgelopen. Kinderen hoeven niets te betalen.

Voor vragen kun je contact opnemen met Monique Slot via 06-55124545 of triathlon@sporthalluttenberg.nl.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.