Home / archiefcentraal / eagles mag europa in van uefa

eagles mag europa in van uefa

De KNVB heeft Go Ahead Eagles goed nieuws bezorgd. De licentiecommissie heeft besloten Go Ahead Eagles de UEFA-licentie te verlenen, zodat de Deventer club vijftig jaar na de historische ontmoeting tegen Celtic wederom Europa in kan. Dat meldt de club op haar digitale thuishaven.

Go Ahead Eagles blijkt aan alle criteria die gelden voor het verkrijgen van de licentie te voldoen. Go Ahead Eagles had het Europese ticket bemachtigd door als tweede te eindigen in het Fairplay klassement, waarbij de nummer één FC Twente afzag van deelname aan Europees voetbal. Op 2 en 9 juli speelt GA Eagles in de eerste voorronde van de Europa League. Het thuisduel zal in Emmen worden afgewerkt, vanwege de vernieuwbouw van de Adelaarshorst.

Lees ook

‘Een zwaar jaar, maar ook heel veel geleerd’

Roswyde Burgman, directeur van Hoftheater in Raalte blikt terug op seizoen 2020-2021 RAALTE – “Gelukkig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.