dries roelvink op zesde editie welsums dijkfeest

Dries Roelvink treedt op tijdens de zesde editie van het Welsums Dijkfeest. Eet Tapperij Bijsterbosch verwelkomt daarnaast het duo Helemaal Hollands. De zaal is op 30 mei om 20.00 uur geopend. Kaarten zijn nog verkrijgbaar in de voorverkoop voor 10 euro. Je kunt ze kopen bij Eet Tapperij Bijsterbosch of via staging2.welsumsdijkfeest.nl. Aan de deur kosten de kaarten 12,50 euro.

Andere optredens zijn er dit jaar van Dennis Wiltink, Martijn Joostema Super Hollands en Danny Lit. Laatst genoemde is bekend van de populaire feestact Cooldown Café. Dat belooft dus een spetterende avond te worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.