drie dagen wandelen in marienheem

Wandelliefhebbers kunnen eind mei meedoen aan de wandel3daagse in Mariënheem. Er zijn op 26, 27 en 28 mei routes van vijf en tien kilometer uitgestippeld. De tien kilometer begint alle dagen om 18.00 uur. De vijf kilometer begint 18.15 uur. Opgeven kan door een mail te sturen naar wandel3daagsemarienheem@gmail.com.

Volwassenen betalen vijf euro voor drie avonden. Als je één of twee avonden mee wilt lopen dan betaal je twee euro per avond. Kinderen betalen 3,50 euro voor drie avonden en 1,50 euro per avond als ze niet alle drie de avonden meedoen.

Alle deelnemers krijgen op de laatste avond een medaille en eeuwige roem ongeacht het aantal gelopen avonden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.