doe mee aan cadeau voor normaal

Bennie Jolink zei het in 2013 al tegen Salland Centraal: “Ik wil hier terug blijven komen tot we veertig jaar bestaan. Dan houden we er mee op.” Jolik heeft woord gehouden. Gelukkig maar, want ze komen komende Stöppelhaene weer langs. Maar ook jammer genoeg, want ze houden er mee op. Na Stöppelhaene hebben de superboeren nog maar vier optredens te gaan. Dan is het gedaan met de Veldtochten.

Op Hemelvaart startte de laatste Veldtocht. In Lochem, waar het veertig jaar ook allemaal begon, op het dauwtrapfestival in de Lochemse kuil. Direct na afloop van dat optreden vroeg Menno Reemeijer van Radio1 aan Bennie Jolink: “Wat is dat eigenlijk, normaal?” Jolink: “Ja, nou je dat zo vraagt, dat is godverdomme nog moeilijk te beantwoorden”.

Wij willen Normaal op Stöppelhaene antwoord geven op die vraag. Wat is Normaal? Iedereen die daar een idee over heeft dagen we uit dat in te leveren. Dat mag een verhaal zijn, een gedicht, een leus, een tegeltjeswijsheid, een foto, een video of heel wat anders. Als het maar een antwoord op die ene vraag is: wat is Normaal.

Stöppelhaene en Salland Centraal zullen zorgen dat de antwoorden op Stöppelhaenezondag bij Normaal terecht komen. Hoe we dat gaan doen, dat gaan we later wel bedenken. Je mag je antwoord hier invullen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.