dieksiepop komt met pre party

Dieksiepop komt voor het eerst in haar bestaan met een pre-party. Op 13 mei vindt het ‘voorfeestje’ plaats. Een opwarmavond waar Dieksiepoppers gezellig een biertje met elkaar kunnen drinken onder het genot van goede Dieksiepop-waardige livemuziek. Ook zal op deze avond de line-up van de elfde editie bekend worden gemaakt. Dit alles zal plaatsvinden in Café de Droadnagel in Haarle.

Net als op Dieksiepop zelf (dat dit jaar op 19 juli plaats zal vinden) zal er de gehele avond livemuziek zijn. Johnny Love & The Playboyband DJ-set, The Information en New River Coalfield zullen het podium betreden.

The information is een oorspronkelijk uit Meppel afkomstige band die net haar tweede album ‘I Forsee Trouble’ uit heeft. Gruizige indierock gemaakt door eerste klas muzikanten is wat je kan verwachten.

De nieuwe formatie New River Coalfield bestaat uit drie heren die je nog kan kennen van onder meer GenerC. Deze heren maken stevige no-nonsense rock met catchy refreintjes. Een jaar lang hebben ze zichzelf opgesloten in hun oefenruimte om uiteindelijk met een set vol uitgedachte rocknummers de Bühne op te gaan.

De heren van Johnny Love & The Playboy Band zullen met hun liefdevolle dansplaten de avond aan elkaar draaien.

Dit alles zal rond de klok van 20.00 uur beginnen en voor 3 euro mag je naar binnen. Een betere voorbereiding voor een flink eind dauwtrappen de volgende ochtend bestaat niet, volgens de organisatie.

Voor meer informatie: http://staging2.dieksiepop.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.