deventer jeugdmusical naar het hoftheater

Bijna 50 kinderen van 8 tot 18 jaar spelen in de humoristische familiemusical ‘7Tales’ waarin zeven bekende sprookjes te herkennen zijn. De Deventer Jeugdmusical speelt deze voorstelling op 21 juni om 14.00 uur in het HOFtheater. Zij maakt daarmee een uitstapje aangezien de voorstelling op 13 en 14 juni in de Deventer Schouwburg te zien is.

In de musical ontmoet de Kleine Zeemeermin onder andere het Tinnen Soldaatje. Anna, het meisje met de zwavelstokjes, krijgt het aan de stok met meisjes met Rode Schoentjes. Het Lelijke Eendje probeert om niet overal weggestuurd te worden. De keizer uit het sprookje ‘De nieuwe kleren van de keizer’ is in de DJM-musical een wel heel extravagante man die tot overmaat van ramp ook nog wil dat zijn zoon een bruid gaat zoeken.

Kaarten kun je bestellen via staging2.hoftheater.nl of via staging2.deventerschouwburg.nl. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10 euro.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.