dauwtraptocht op hemelvaartsdag

Wilt u dit ook eens beleven fiets dan met ons mee.

We hebben dit jaar gezorgd dat we bij pechgevallen een beroep kunnen doen op rijwielhandel Brunink. Aan het einde van de fietstocht is er een kerkdienst op een boerderij . Wie het te vroeg vindt om mee te fietsen en wel graag de de dienst wil bijwonen is van harte welkom om 08.00 uur Dit keer is de locatie Varsenerweg 5a. Pluimveeboerderij Schuttert in Varsen. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Na afloop van de dienst is er een collecte ter bestrijding van de onkosten. We hopen op mooi weer en een grote opkomst.

We vertrekken om 06.00 uur ’s morgens vanaf het plein voor het Hervormd Centrum.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.