dauwtrappen in luttenberg

Fietsliefhebbers kunnen meedoen aan het dauwtrappen op Hemelvaartsdag in Luttenberg. Er zijn fietstochten van 10, 25 of 40 kilometer. Het startpunt is De Laarman aan de Butzelaarstraat 60 in Luttenberg. Je kunt starten om 09.00 en 13.00 uur. Volwassenen betalen vijf euro per persoon. Kinderen tot 12 jaar kunnen gratis deelnemen aan het fietsspektakel.

Onderweg wordt een stop gemaakt voor een kop koffie of thee. Voor de kinderen is er frisdrank. De routes leiden de deelnemers door Luttenberg, Haarle, Nieuw-Heeten, Schoonheten, Raalte en Mariënheem.

Als de tocht erop zit kunnen de deelnemers genieten van een broodje hamburger. Voor de kinderen zijn er poffertjes. Daarnaast kunnen kinderen Oud Hollandse spelletjes spelen op het museumplein. Je kunt ook een bezoek brengen aan museum De Laarman waar je doormiddel van games je eigen boeket bloemen kunt samenstellen en groenten kunt verbouwen.

Voor meer informatie kun je mailen naar info@delaarman.nl of bellen naar 0572-301288 of 06-13 47 06 83.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.