dantebokaal opnieuw naar ommen

Vorig jaar speelde Koersbalclub Dante zeer sterk in Lemelerveld. Dit jaar opnieuw. Alleen dit jaar was niet het 2e team, maar het 1e team van Koersbalclub Dante uit Ommen met mevrouw Schuurman als teamcaptain dat als winnaar uit de strijd kwam. Samen met koersbalclub Hoonhorst, met de heer Melenhorst als teamcaptain, hadden zij alle zes gespeelde wedstrijden gewonnen. Het verschil is dat Dante 1 drie paarwedstrijden meer had gewonnen dan Hoonhorst, ondanks dat Hoonhorst een beter saldo van punten voor-tegen had.

Eén wedstrijd bestaat uit negen korte paarwedstrijden. De derde plaats was voor het team van de heer Smit van Op Koers 1 uit Vroomshoop. Halverwege stonden vier teams op drie gewonnen wedstrijden. Het team van mevrouw Lutjeharms van de koersbalclub Actief 55+3 uit Gramsbergen stond toen nog bovenaan. Dankzij de inspanningen van alle spelers van Gramsbergen onder leiding van de heer Bras konden zij drie teams vormen omdat een team uit Stegeren verstek moest laten gaan. Hierdoor konden er een eerlijk verdeeld toernooi gespeeld worden. Door de inzet van vele vrijwilligers van verschillende organisaties kon het toernooi precies op schema afgewerkt worden. Dat het er af en toe serieus aan toe ging, bleek wel uit de roep naar scheidsrechter Van der Zwaluw voor de toepassing van de juiste spelregels.

Volgend jaar komen we graag terug in Lemelerveld was na afloop te horen. Voor uitslag en foto’s, zie staging2.swolemelerveld.nl (Koersbaltoernooi Salland-Vechtdal”)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.