dalvo luidt de zomer in

Het wordt weer reuze gezellig in de Trefkoele+ als op 11 mei voor het 56e achtereenvolgende jaar het zomeravondvolleybaltoernooi van volleybalvereniging DALVO van start gaat.

Aan het toernooi nemen vrienden en stratenteams deel maar ook steeds meer bedrijven ontdekken dat het zomeravondvolleybaltoernooi de onderlinge band tussen de collega`s en het contact met collega`s van andere bedrijven enorm versterkt.

Het is altijd één groot volleybalfeest maar tevens ook een weerzien van elkaar waarbij gezelligheid de boventoon voert al wordt er in de hogere poules ook flink gevochten om de punten en het kampioenschap van Dalfsen en wijde omgeving. Het is een bijzonder jaar voor Playboys, zij vieren dit jaar hun 40 jarig jubileum. Heel bijzonder dat een team dat als jeugdteam is begonnen nog steeds mee doet en hét bewijs van de populariteit van het zomeravondvolleybaltoernooi.

De Moaten en Klabats doen voor het 25e jaar mee en Springgirls en Tornado`s voor het 20e jaar. ASC `62 is het langst deelnemende team. Zij staan al vanaf 1963 op de deelnemers lijst. Nieuw dit jaar zijn de Volleymama`s, Foreco/IJreka, Team Berkum, Alles in 1, Morrenhof-Jansen en het Foekje Dillema Memorial Team.

De speelavonden van de 41 deelnemende teams zijn 11 mei en 12 mei en 18 tot en met 22 mei iedere avond vanaf 19.40 uur in de Trefkoele+. In de sporthallen én aan de bar, het is er oergezellig. Uiteraard bent u van harte welkom op ons volleybalfeest.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.