dadema geeft indirect de pvv een sneer

Die woorden van Dadema staan lijnrecht tegenover een tweet van Martin Bosma, de rechter hand van Geert Wilders, die gisteren schreef: ‘op deze vierde mei moet iedereen kiezen aan welke kant hij staat: vrijheid of Islam.”

Raalte heeft dit jaar de Poort van de Vrijheid, waaronder iedere bezoeker doorloopt die vandaag op het festivalterrein bij de Leeren Lampe komt.

Op het programma staan verschillende optredens van koren, muzikanten en aan het einde van de avond een DJ. Hoogtepunt van de manifestatie moet het 4deVrijheid-concert worden, een compositie van Hans Groen en tekstschrijvers Joke Zwaal en Willem Verdaasdonk. Het concert begint om 21.45 uur.

Voor die tijd kun je deelnemen aan een fietstocht, wandeling, optredens van koren en bands en natuurlijk nog meer muziek.

De opening van de vrijheidsmanifestatie ging trouwens niet helemaal vlekkeloos: het vrijheidsvuur waaide een paar keer uit door de stevige wind. Overigens hoeft de organisatie niet te vrezen voor noodweer zoals eerder op de middag vandaag. Als het goed is gaat de wind straks liggen.

4deVrijheid duurt nog tot laat in de avond. Bezoekers mogen gratis naar binnen, maar de organisatie stelt het op prijs als je je houdt aan de dresscode: in rood, wit, blauw of oranje kledij.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.