bouwbedrijf beverwijkloop in balkbrug

Op 23 mei vindt in Balkbrug alweer de 20e editie plaats van Bouwbedrijf Beverwijkloop. Door de combinatie van bospaden en verharde weg is het een unieke hardloopwedstrijd voor zowel jeugd als voor volwassenen. De loop heeft nog steeds een recreatief karakter. Iedere deelnemer wordt weer door speaker Henk Borgmeijer enthousiast gestimuleerd en het publiek kundig geïnformeerd.

Voor een vlot verloop worden de deelnemers gevraagd om vóór 21 mei via staging2.inschrijven.nl aan te melden (dat geeft extra korting). Na-inschrijving is altijd mogelijk. Iedere deelnemer ontvangt een fraaie jubileumherinnering.

Starttijden

Tussen de 5 kilometer (13.45 uur) en de 10 kilometer (15.30 uur) loopt de jeugd haar afstanden. Voor de jongste jeugd tot en met 9 jaar wordt een route van 800 meter uitgezet langs het fietspad, zodat familie en bekenden hen goed kunnen aanmoedigen. Deze groep start om 14.30 uur.

Om 14.45 starten de 10 tot 12-jarigen voor hun 1200 meter, deels door het bos. Een minuut later vertrekken de 13-15-jarigen voor de 1500 meter. Door ATS Nederland kan de jeugd weer gratis meedoen. De jeugd kan de startnummers halen nabij start en finish aan de Zwolseweg.

Voor de 5 en 10 kilometer is er in de kantine van sporthal De Balk (Hoogeveenseweg) zowel de voor- als na-inschrijving. EHBO, douches en pendeldiensten zijn aanwezig. Alle info is te lezen op staging2.duursportpromotiebalkbrug.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.