bijvankies na salland dhuez naar alp dhuez

Ze hadden wel wat last van de wind, laten de dames en heren van Salland d’Huez ons weten, maar de doelen van de jaarlijkse sponsorfietstocht zijn gehaald: daar waar geld voor ingezameld moest worden, daar is het geld voor binnen!

André Roelofs laat ons weten dat het een prachtige tocht is geweest, met lekker veel zon. Met uiteindelijk een cheque van 250 euro voor de Heinose EHBO en een tweede accu met lader voor een duofiets van KWF en de Zonnebloem afdeling Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis (1035 euro).

Ook is 2750 eurio bijeengefietst om het De Bijvankies mogelijk te maken mee te doen aan de echte Alp d’Huzes. Ter nagedachtenis aan hun oom, Hennie Nij Bijvank, fietsen Christel Nij Bijvank en haar nicht Hilde Bruinsma als team ‘De Bijvankies’ de flanken van de Aple d’Huez op. Hennie Nij Bijvank is in 2012 vijf keer namens team ‘Salland d’HuZes’ naar de top van de Alpenreus gefietst. In december 2014 werd er een agressieve vorm van alvleesklierkanker gediagnosticeerd bij Hennie Nij Bijvank waaraan hij 26 maart 2015 overleed. ‘De Bijvankies’ krijgen op 4 juni in Frankrijk de ondersteuning van team ‘Salland d’HuZes.’

Het was al weer de zevende editie van de sponsorfietstocht Salland d’HuZes, een fietstocht door Salland waarbij deelnemers (tegen betaling van tien euro) drie of zes keer de Lemelerberg beklimmen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.