ballonfestijn averboys bij zwembad de tippe

De Averboys en Stichting Vrienden van de Tippe houden op 19 juni het jaarlijkse ballonfestijn in Heino bij zwembad de Tippe. Vanaf 20.00 uur worden de ballonnen uitgerold en klaargemaakt voor de vlucht. Onder de aanwezigen verloten de Vrienden van de Tippe een ballonvlucht. Wil je sowieso een vlucht maken dan kun je contact opnemen met G.B. Groot Beumer via gb.grootbeumer@kpnmail.nl of 0572-391603 of 06-20590124. Er zijn nog plaatsen vrij.

Het voorprogramma begint om 19.00 uur met disco zwemmen. OP de ligweide staat een survivalbaan voor de jeugd. Als de ballonnen eenmaal in de lucht zijn kunnen de toeschouwers zich vermaken met live muziek en een hapje en drankje.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.