b brave komt naar stoppelhaene

‘Vanavond is voor jou’ is de huidige grote hit van de vijf knapen die hun doorbraak kenden tijdens het programma X Factor. Op het podium staan is hen niet onbekend, drie van de heren (Kaj, Samuel en Dioni) zaten in de musical Ciske De Rat. Jai en Kaj deden audities voor Tarzan.

Op dit moment werkt B-Brave hard aan nieuw materiaal. Geen idee of ‘Vanavond is voor jou’ tegen Stöppelhaene-tijd al weer een opvolger heeft. Maar de stijl (sterke pop met commerciële elementen) zal zeker in de boyband-periode niet veranderen. Want die is aanstekelijk, dansbaar en stoer. And that is what we want.

Het concert is gratis toegankelijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.