Home / archiefcentraal / artiest op ribs spinrock

artiest op ribs spinrock

Ribs & Blues. Vaste prik met Pinksteren in Raalte. Goede muziek, gezelligheid, een potje bier en natuurlijk spareribs. Afgelopen jaar werd er maar liefst 3000 kilo aan ribs verorberd. Het grootste gratis toegankelijke blues- en rootsfestival van Nederland heeft ook dit jaar topartiesten op de planken staan. In de aanloop naar het festival, presenteren we elke dag een van de acts.

Vandaag aandacht voor Spinrock op 24 mei van 14:45 tot 15:45.

De blonde rockdiva van het CDA, Sabine Uitslag, heeft de Tweede kamer al lang verlaten, is inmiddels moeder van twee dochters, stopte even met haar band Spinrock en maakt weer actief beleid in de zorgsector. Ze kan het zingen echter niet laten. En dat is maar goed ook want ze heeft alles in huis voor een show die staat als een huis: prettige uitstraling, lekkere strot, uitstekende muzikanten en zeker gevoel voor roots & blues. Bovendien woont ze ook nog eens in het mooie Welsum bij Deventer, min of meer om de hoek van Ribs & Blues, dus de bespaarde reis energie krijgen we terug op het hoofdpodium. Spinrock featuring Sabine vlamt op 1e Pinksterdag in Raalte! Keep on rocking girl!

Lees ook

Kunstenaars uit Olst-Wijhe haken aan bij Atelierweekend

REGIO – Maar liefst 430 kunstenaars uit heel Nederland openen op zaterdag 26 en zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.