artiest op ribs mud morganfield

Ribs & Blues. Vaste prik met Pinksteren in Raalte. Goede muziek, gezelligheid, een potje bier en natuurlijk spareribs. Afgelopen jaar werd er maar liefst 3000 kilo aan ribs verorberd. Het grootste gratis toegankelijke blues- en rootsfestival van Nederland heeft ook dit jaar topartiesten op de planken staan. In de aanloop naar het festival, presenteren we elke dag een van de acts.

Vandaag aandacht voor Mud Morganfield, op maandag 25 mei van 15:00 tot 16:00.

Hij wordt begeleid door een fantastische band met o.a.Rick Kreher, ex-ritme gitarist van Muddy Waters himself! Die weet dat Mud als geen ander de muziek van zijn vader kan vertolken. “It’s like watching a ghost in the flesh!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.