artiest op ribs little hurricane

Ribs & Blues. Vaste prik met Pinksteren in Raalte. Goede muziek, gezelligheid, een potje bier en natuurlijk spareribs. Afgelopen jaar werd er maar liefst 3000 kilo aan ribs verorberd. Het grootste gratis toegankelijke blues- en rootsfestival van Nederland heeft ook dit jaar topartiesten op de planken staan. In de aanloop naar het festival, presenteren we elke dag een van de acts.

Vandaag aandacht voor Little Hurricane, op zondag 24 mei van 14:00 tot 15:00.

Gitarist-zanger Anthony Catalone en drumster Celeste Spina besloten in 2010 hun muzikale interesse in de band Little Hurricane te gaan uitleven. Dit zeker niet alledaagse rockduo barst van de energie en dat weerklinkt in hun vuige bluesrock die zeker in het alternatieve circuit zeer goed werd ontvangen. Door het gebruik van vintage apparatuur is de sound van LH live voorzien van de juiste dosering brom en gruis. Inmiddels zijn er drie albums uitgebracht en hebben duizenden liefhebbers in de hele wereld live optredens van “Tone“ en “CC” ondergaan. Muziek uit de 21ste eeuw , made in San Diego! Check it.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.