artiest op ribs leif de leeuw band

Ribs & Blues. Vaste prik met Pinksteren in Raalte. Goede muziek, gezelligheid, een potje bier en natuurlijk spareribs. Afgelopen jaar werd er maar liefst 3000 kilo aan ribs verorberd. Het grootste gratis toegankelijke blues- en rootsfestival van Nederland heeft ook dit jaar topartiesten op de planken staan. In de aanloop naar het festival, presenteren we elke dag een van de acts.

Vandaag aandacht voor de Leif de Leeuw band, op zondag 24 mei van 13:15 tot 14:15.

Is één van de meest veelbelovende jonge bands van Nederland. De band won het afgelopen jaar de prestigieuze Dutch Blues Challenge. Dat betekent kwalificatie voor de internationale Blues Challenges in Amerika en Europa! Inmiddels is ook een eerste show geboekt in Arkansas (U.S.A.) en de aanvragen voor 2015 en 2016 stromen sindsdien binnen.

Interesse in de officiële oordelen van de jury? De quotes: “Erg origineel, fris, creatief, aangename verassing. Klasse!”, “De slow-blues (Once and for All) : prachtig van subtiel naar heftig en weer terug, klasse!”, “Mooie mix van Rock met blues-invloeden”,“Als je naar Memphis gaat hoop ik dat ze je er niet houden ;-)”, “Fenomenale gitarist, goede zangeres, goede bandsound, Eigenlijk kan ik alleen maar complimenten bedenken: steengoede zang, eindelijk goeie tekst, bühne persoonlijkheid, alle muzikanten qua spel/uitstraling erg goed, Leif natuurlijk top!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.