Home / archiefcentraal / artiest op ribs blues pills

artiest op ribs blues pills

Ribs & Blues. Vaste prik met Pinksteren in Raalte. Goede muziek, gezelligheid, een potje bier en natuurlijk spareribs. Afgelopen jaar werd er maar liefst 3000 kilo aan ribs verorberd. Het grootste gratis toegankelijke blues- en rootsfestival van Nederland heeft ook dit jaar topartiesten op de planken staan. In de aanloop naar het festival, presenteren we elke dag een van de acts.

Vandaag aandacht voor Blues Pills, op zondag 24 mei van 18:15 tot 19:15.

“Blues Pills heeft met zangeres Elin Larsson een volwaardige reïncarnatie van Joplin in de geledingen. Gooi er ook een stevige portie blues in de stijl van Cream en Jefferson Airplane overheen en je hebt een band die beukt, rockt, brult, schreeuwt, fluistert, prikkelt, bluest en soult, de plaat is muzikale viagra” aldus een opgewonden recensent van Blues magazine over het debuutalbum van de band.

De Amerikaans/Zweeds/Franse band Blues Pills werd opgericht in 2011 en bestaat uit Dorian Sorriaux (gitaar), Elin Larsson (zang), André Kvarnström (drums) en Zack Anderson (bas). De bandleden zijn allen rond de twintig jaar. Blues Pills is stevig beïnvloed door de jaren zestig bluesrock van Led Zeppelin, Cream, Jefferson Airplane, Jimi Hendrix en Janis Joplin.

Lees ook

Bewoner Haverstraat uit huis gehaald na gasluchtmelding

RAALTE – De politie heeft vanmorgen een verward overkomende bewoner van de Haverstraat in Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.