alex schalk wil knallen in de nacompetitie

Alex Schalk is terug op de Nederlandse velden. De aanvaller kampte lang met een blessure, kreeg een kleine terugval te verwerken, maar is net op tijd weer fit voor de nacompetitie. “Ik mis alleen nog ritme, maar ik heb geen ritme nodig om goals te maken”, is de strijdlustige taal van Schalk.

Fitheid is volgens Schalk één van de belangrijkste dingen voordat Go Ahead Eagles de play-offs in gaat. “Je gaat tegen teams spelen die voornamelijk volle bak de strijd er in gaan gooien. Dan moet je negentig minuten lang kunnen gaan en de duels vol kunnen aan gaan. Als wij daarin mee kunnen gaan dan kunnen we de duels op slot gooien en beslissen in ons voordeel”, legt de aanvaller uit.

Vrijdag staat de eerste wedstrijd voor Go Ahead Eagles op het programma. Om 18.30 uur trappen de mannen van Demmers af in Doetinchem. Volgens Schalk is tegenstander De Graafschap al goed geanalyseerd. “We hebben ons georiënteerd op dat soort ploegen. Maar het maakte ons niet uit welke club het werd. Je weet dat er toch vier finales gaan komen en dat alle tegenstanders sterk zijn.”

Vier finales als toetje aan het einde van het seizoen. Echt lekker zal het niet smaken voor Go Ahead Eagles. “Je had liever een ander toetje gehad natuurlijk, maar terug kijken heeft geen zin meer”, is de mening van Schalk. “We moeten nu gewoon onze schouders er onder zetten en er voor gaan. Als er een goal gaat vallen, en dat gaat gebeuren vrijdag, dan gaat het lopen bij ons en dan zijn we niet meer te stoppen. We moeten gewoon vier wedstrijden winnen. Punt uit.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.