500 euro voor stichting hart voor roemenie

Teun Stevens, alias ‘De Neuze’, uit Luttenberg heeft een cheque van 500 overhandigd aan Stichting Hart voor Romenië. Het geld is een deel van de opbrengst van de glossy ‘De Neuze met glans.’ Het verhaal dat gaat over een roemruchte taxichauffeur.

Stevens zet zihc al jaren in voor Stichting Hart voor Roemenië. Samen met andere vrijwilligers verzamelt hij hulpgoederen die naar Roemenië gaan. Het grootste gedeelte van de hulpgoederen gaat naar het dorpje Tamasfalu. Stevens is begaan met het lot van de arme Roemeniërs die niet beschikken over stromend water, elektriciteit en een fatsoenlijk bed.

Teun had aan de makers daarvan, Wouter Groote Schaarsberg, Jos Westenenk en Karel Hobert, gevraagd om een bijdrage. Het drietal was eerder ook verantwoordelijk voor het boek ‘De Neuze en andermans zaken’ over het chaotische leven van de taxichauffeur. Daarvan zijn er bijna tweeduizend verkocht. Daarnaast helpen de vrijwilligers ook met het opknappen van de voorzieningen en woningen in Tamásfalu. Van de school die de stichting daar in beheer heeft, profiteren ook andere dorpen. Verder zet de stichting zich ook in voor het kinderopvangtehuis van John Willems.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.