zwembad de tippe vanaf 29 april geopend

Zwembad de Tippe in Heino gaat op 29 april weer open. Abonnementhouders, Vrienden van de Tippe en vrijwilligers hebben de première bij de Tippe. Speciaal voor hen houdt zwembad de Tippe op zondag 26 april een opening met een speciaal programma.

Op maandag 27 april (Koningsdag) en dinsdag 28 april is het bad vervolgens gesloten, waarna op 29 april het bad voor alle zwemliefhebbers feestelijk wordt geopend met allerlei activiteiten in en rond het water. Er is voor alle kinderen een instuif van 13.00 uur en 16.00 uur met diverse activiteiten zoals een glijbaanrace, stormbaan, volleybal, voetbal, broodjes bakken en nog meer.

Het zwemseizoen bij de Tippe loopt dit jaar van woensdag 29 april tot en met zondag 30 augustus.

Tijdens het seizoen worden er weer diverse activiteiten georganiseerd in samenwerking met de stichting Vrienden van de Tippe zoals het Dauwzwemmen, het Ballonnenfestijn, de Wipe-out, een zwemdisco, minitriatlon en de zwemvierdaagse. Ook wordt het bekende volleybaltoernooi dit jaar weer georganiseerd op de ligweide bij de Tippe.

Kijk voor de openingstijden en meer informatie over zwembad de Tippe op de website ( staging2.zwembaddetippe.nl ).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.