zarbaf geen contact met hhc focus op rohda

Hamid Haji Jafar Zarbaf ontkent dat hij contact heeft gehad met topklasser HHC uit Hardenberg. De 24-jarige verdediger heeft wel drie aanbiedingen van hoofdklasse verenigingen naast zich neergelegd. “Ik heb het enorm naar mijn zin bij Rohda. Ik hoef daarom niet naar een andere hoofdklasser”, zegt Zarbaf.

Dat Zarbaf nog geen contact heeft gehad met HHC wil niet zeggen dat hij er geen oren naar heeft. “Mocht HHC zich melden dan overweeg ik een overstap. Het is een stapje hogerop en dat kan alleen maar goed zijn voor mijn ontwikkeling.

Voorlopig concentreert de verdediger zich op Rohda. “We spelen straks in de nacompetitie en daar moeten we goed voor de dag komen. Daar focus ik me op”, sluit Zarbaf af.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.