workshop vrijheidskunst voor kinderen

Op woensdag 15 april vindt de workshop vrijheidskunst plaats in de Huishoudschool in Raalte. Deze workshop is voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Opgeven kan tot en met 13 april via staging2.actiefsalland.nl. De kosten zijn 5 euro.

Bij de workshop Vrijheidskunst is er een link gelegd naar het evenement ‘Vier de Vrijheid’, op 5 mei bij de Leeren Lampe. De deelnemende kinderen maken een spandoek over vrijheid. Er wordt getekend, geschreven, geschilderd en met stof gewerkt. Het spandoek komt in een winkeletalage te hangen, de week voorafgaand aan het evenement ‘Vier de Vrijheid’.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.