workshop stop pesten nu voor sportverenigingen

Sportbedrijf Raalte, Sportbedrijf Deventer en Ut Huus Olst-Wijhe organiseren voor donderdag 23 april de workshop ‘stop pesten nu!’. Deze workshop is voor trainers, coaches en ouders van sportverenigingen. Aanwezigen leren pestgedrag te herkennen,erkennen en hierop te reageren.

Het doel van de workshop is om deelnemers te leren herkennen wat de signalen, rollen en vormen van pesten

zijn. Als je pestgedrag kunt signaleren kun je actie ondernemen.

Geïnteresseerden van sportverenigingen uit Raalte, Deventer en Olst-Wijhe kunnen zich online inschrijven via staging2.sportbedrijfdeventer.nl/themabijeenkomst. De workshop, op donderdag 23 april, is in Sport- & Belevingcentrum De Scheg in Deventer. De workshop is van 19.30 tot 21.30 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.