winkeldiefstal in raalte burgernet actief

In het centrum van Raalte, bij Schoenenreus, is dinsdagmiddag een winkeldiefstal gepleegd. De dader, een man van ongeveer 35 jaar, wordt door de politie gezocht. Om de pakkans te vergroten is de hulp van Burgernet ingezet. De Burgernetactie is echter zonder succes afgesloten.

De man pleegde de diefstal in de winkel aan de Grotestraat. De man is lang, heeft een stevig postuur, is ongeveer 35 jaar en heeft een litteken of vlek in zijn gezicht. Hij droeg een donkere jas en donkere broek en blauwe sportschoenen. Hij kwam enigszins verward over en liep slungelig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.