wijhe bijna veilig na zege op kosc

Wijhe’92 heeft zondagmiddag met 2-1 gewonnen van KOSC. De ploeg van Peter Jansen staat daardoor nu acht punten boven de degradatiezone van de Tweede klasse J. Met nog vier wedstrijden te gaan zou dat voldoende moeten zijn.

Onder een fraai voorjaarszonnetje vielen de doelpunten pas in de tweede helft. Paco Platenkamp opende namens Wijhe’92 de score en Coen Vennegoor tekende voor de gelijkmaker. Twintig minuten voor tijd stond Douwe Booij op. Met een prachtige vrije trap in de kruising bezorgde hij Wijhe’92 de volle buit.

Door deze zege hoeft Wijhe’92 normaalgesproken niet meer naar onderen te kijken. Bij winst volgende week op hekkensluiter Suryoye zou een plek in de top-5 zelfs in zicht kunnen komen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.