Home / archiefcentraal / wesepe vernedert cupa in eigen huis

wesepe vernedert cupa in eigen huis

In klasse 5H heeft Wesepe met maar liefst 6-1 gewonnen van Cupa. Vorige week verloor Cupa ook al ruim. Toen werd er namelijk ook al met 6-0 verloren van SV Twello. Wesepe won vorige week de uitwedstrijd van Gorssel met 0-2.

Onder toeziend oog van toekomstig trainer van Wesepe trainer Bert van Losser begon de thuisploeg uitstekend aan de wedstrijd. Cupa had weinig tot niets in te brengen en incasseerde voor rust maar liefst vier doelpunten. De ruststand was dan ook 4-0 en een monsterscore stond in het verschiet. Na rust werd misschien wel het mooiste doelpunt gemaakt. Koen Boerkamp legde aan voor een vrij trap en schoot de bal fantastisch in de linkerbovenhoek meldde Airplay Sport op Twitter. Wesepe wist nog eenmaal te scoren en zelfs Cupa wist nog een soort van eretreffer te maken. Zo eindigde de wedstrijd in 6-1.

Zo kan gerust gezegd worden dat Wesepe Cupa heeft vernederd vanmiddag. Wesepe stond voor aanvang op de zevende positie en blijft daar ook staan. Volgende week speelt de ploeg in eigen huis tegen directe concurrent V&L.

Lees ook

ProWork Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 6 tot en met zondag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.