week van het varken in museum de laarman

In museum De Laarman in Luttenberg wordt op zondag 3 mei de varkensweek geopend. In de week van het varken wil het museum laten zien hoe varkens leven op de boerderij maar ook welke producten er gemaakt worden van een varkens.

Van dinsdag 5 mei tot en met zaterdag 9 mei is het museum van 10 tot 16.00 uur open om de ontdekroute te volgen. Op deze dagen is het ook mogelijk om een bezoek aan een varkensboerderij te brengen en een maalderij te bezoeken. De vertrektijd naar de boerderijen is elke dag om 13.30 uur met een trekker en de Pipo wagen van de Laarman. Om mee te kunnen naar de boerderijen dien je je aan te melden via info@delaarman.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.