Home / archiefcentraal / wapenexpert dadema matige schutter

wapenexpert dadema matige schutter

Burgemeester Dadema heeft woensdag zijn wapenkennis – of beter gezegd wapenkunde – weer eens wat opgefrist. De burgervader van Raalte haalde de trekker over op de schietbaan van de Raalter Schutterij. Het resultaat? Wisselend: het randje van het papier en een 6/7.

Bij de schutterij op Ramele wordt geschoten met luchtgeweren. Of Dadema daar ook mee te maken heeft gehad in zijn functie als afdelingshoofd wapenexportbeleid in de directie veiligheidsbeleid van het ministerie van buitenlandse zaken, weten we niet 😉

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.