walk over voor heeten

Heeten had vanmiddag geen enkele moeite met Sallandia. De ploeg van Marco Onderberg wist vanaf de beginfase dat dit een eenvoudige ‘walk-over’ zou worden. In Heeten werd het 8-0.

Vol op de aanval en zoveel mogelijk doelpunten maken. Dat was de opdracht voor S.V. Heeten vanmiddag. “We wisten vanaf het begin dat dit een eenvoudig potje zou worden” vertelde Marco Onderberg na afloop. Van de tegenstander was Onderberg niet onder de indruk. “Ze kwamen een half uurtje van te voren op het sportpark aan. Ze waren erg ongemotiveerd. Je hoopt dat ze hun sportieve plicht zouden doen, maar dat was niet het geval. Van hen verwacht ik niks meer dit seizoen.”

In de eerste helft konden de Heetenaren vijf keer juichen. De bezoekers gaven geen tegengas en lieten de mannen van Onderberg hun gang gaan. Na rust was het spel iets minder aan de kant van de thuisploeg, maar wist in de laatste 45 minuten nog drie keer het net te vinden.

Volgende week zal de druk hoger liggen bij S.V. Heeten. In de wedstrijd tegen Robur et Velocitas kunnen de Heetenaren bij winst zich veilig spelen. “Ik hoef mijn spelers in ieder geval niet op scherp te zetten. We hebben veel tegenslagen gehad. Drie botbreuken, twee kniebanden en nog meer blessures. Maar mijn jongens hebben fantastisch geknokt. Als ik naar de laatste uitslagen kijk, ben ik gewoon hartstikke trots.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.