vvd stelt vragen over huisvesting korenbloem

VVD Raalte wil weten hoe het met het huisvestingsonderzoek van basisschool de Korenbloem in Raalte staat. Het Raalter college van B&W heeft een onderzoek ingesteld naar de mogelijkheden voor renovatie van De Korenbloem.

”Wanneer is dit onderzoek klaar?” vraagt Wim Tutert namens de fractie. “Aangezien het college de mogelijkheid voor renovatie onderzoekt gaan wij er vanuit dat er of nieuwbouw of renovatie binnen afzienbare tijd gaat plaatsvinden.”

VVD wil dat er dit jaar nog geld wordt gemaakt voor aanpak van het schoolgebouw, zodat er volgend jaar begonnen kan worden met de werkzaamheden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.