vv heino doorbreekt negatieve reeks

VV Heino heeft op maandagmiddag haar eerste overwinning binnengesleept na de winterstop. Door een goal in blessuretijd namen de mannen van Lobbert de drie punten mee uit Rheden. (2-3)

Heino begon scherp aan de wedstrijd en stond na tien minuten op een comfortabele 0-2 voorsprong door goals van Robin Gerritsen en Bram Eijkelkamp. Vlak voor rust kwam de thuisploeg weer terug in de wedstrijd door een doelpunt van Ramon van ’t Veld. Na de rust was het Rheden dat het beste uit de kleedkamer kwam. Na een minuut in de tweede helft werd de stand op gelijke hoogte gebracht. Heino leek opnieuw geen driepunter binnen te slepen maar Ico Nijboer doorbrak de negatieve reeks voor de ‘Groenhemden’. Door zijn doelpunt in blessuretijd wisten de mannen van Marc Lobbert de eerste drie punten te pakken na de winterstop.

Zondag gaan de Heinoërs op bezoek bij SC Bemmel, een middenmotor in 1E. De vorige ontmoeting tussen beide elftallen eindigde in een 1-3 overwinning voor het team uit het Gelderse Bemmel. Op zondagmiddag om 14:00 krijgt Heino de kans revanche te nemen op de ploeg van Ernst van Nispen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.