vier jaar cel voor overval haverstraat

Dat meldt RTV Oost.

Een van de mannen was wel eens bij de dealers thuis geweest, maar kon de precieze locatie niet meer herinneren. Samen met zijn vriendin keek hij op Google Maps en besloot dat de woning van het slachtoffer aan de Haverstraat de juiste was. Toen de drie tot de ontdekking kwamen dat ze verkeerd zaten, gingen ze niet weg maar besloten ze om door te gaan met de overval. Ze bedreigden het slachtoffer en namen zijn telefoon en pinpas mee.

Het slachtoffer moest ook zijn pincode geven en de overvallers dreigden terug te komen als die niet klopte. Het doodsbange slachtoffer vluchtte uiteindelijk via zijn slaapkamerraam naar buiten en klopte in paniek bij een buurvrouw aan. Die liet hem niet binnen, maar belde wel de politie. In de tussentijd verborg het slachtoffer zich in haar schuur, waar hij later door politiemensen werd gevonden.

Voor de man was de overval een traumatische ervaring. De daders moeten hem een schadevergoeding van ruim 2700 euro betalen. Het slachtoffer is inmiddels verhuisd, de man durfde niet meer in zijn huis te zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.