vergeten moord al 200 keer verkocht

Leenhouts beschrijft in [url=https://sallandcentraal.nl/article.php?action=showarticle&id=55347]‘De vergeten moord’ de moord die plaats vond in september 1942, in de oorlog, aan de Assendorperweg in Mariënheem. Willem Sesink kwam het ‘veeboekje’ van boer Anton Klunder controleren. Bij de controle ontstond een handgemeen in de deel van de boerderij van Klunder. Sesink stierf na een klap met een ‘riezebessem’

De Raalter familie Meijer – kinderen van de zus van Sesink – vonden de geschiedeins prachtig. “Maar ook de familie Klunder was verrast. Nabestaanden van Anton Klunder wisten absoluut niet wat er gebeurd was.”

Leenhouts: “Tot op heden alleen maar positieve reacties gehad. Het leuke is dat de reacties zo verschillend zijn. Over elk hoofdstuk krijg ik positieve feedback.”

‘De vergeten moord’ is te koop voor 17,95 euro bij Bruna Raalte.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.