Home / archiefcentraal / verbouwing oud gemeentehuis heino begint

verbouwing oud gemeentehuis heino begint

In het woongebouw ‘Hart van Heino’ komen 13 appartementen voor 1 en 2-persoons-huishoudens van alle leeftijden. De huurprijzen liggen binnen het sociale huursegment, waarbij 7 van de 13 appartementen met voorrang aangeboden worden aan personen tot 55 jaar, die recht hebben op huurtoeslag. SallandWonen biedt de appartementen binnenkort te huur aan via de website www.sallandwonen.nl .

Met de verbouwing is het doel van de speciaal hiervoor samengestelde projectgroep bereikt. Door dit plan wordt ruimtelijke kwaliteit toegevoegd aan het centrumgebied van Heino, woonruimte gecreëerd op een A-locatie en is er duidelijkheid over het parkeren op het Marktplein. Hiervoor is een parkeerconvenant afgesloten door gemeente, winkeliers, belanghebbenden en SallandWonen.

Lees ook

Eerste exemplaar fotoboek ‘Etty Hillesum en het IJssellandschap’ voor Jan Terlouw

WELSUM/DIEPENVEEN – Jan Terlouw heeft woensdag 17 november het eerste exemplaar van het nieuwe fotoboek …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.