verbouwing oud gemeentehuis heino begint

In het woongebouw ‘Hart van Heino’ komen 13 appartementen voor 1 en 2-persoons-huishoudens van alle leeftijden. De huurprijzen liggen binnen het sociale huursegment, waarbij 7 van de 13 appartementen met voorrang aangeboden worden aan personen tot 55 jaar, die recht hebben op huurtoeslag. SallandWonen biedt de appartementen binnenkort te huur aan via de website staging2.sallandwonen.nl .

Met de verbouwing is het doel van de speciaal hiervoor samengestelde projectgroep bereikt. Door dit plan wordt ruimtelijke kwaliteit toegevoegd aan het centrumgebied van Heino, woonruimte gecreëerd op een A-locatie en is er duidelijkheid over het parkeren op het Marktplein. Hiervoor is een parkeerconvenant afgesloten door gemeente, winkeliers, belanghebbenden en SallandWonen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.