veel succes de jonkvrouwen bij het boskamp

Songs van Toen Koor ‘de Jonkvrouwen’ uit Zwolle had veel succes tijdens een drietal sessies bij ‘Het Boskamp’ aan de Sterrebosweg tussen Heino en Dalfsen. En zeer bijzonder was de grote belangstelling! Zoveel mensen die de weg hadden gevonden naar dit uniek plekje in Salland.

Om 15.00 u. nam de eerste sessie een aanvang. Maar reeds om 14.00 u. was het reeds druk op de Sterrebosweg richting Het Boskamp. Willy Schrijver van het Boskamp had het vooraf al aangegeven. ‘Kom vroeg want het kan wel eens druk worden’. En zo was het ook! Tijdens de eerste tonen van het enthousiaste koor, met begeleiding van accordeons, bas en drums, zat de zaal tjokvol!

Het publiek genoot zichtbaar bij de vele liederen van weleer o.l.v. dirigent Flip Jonkman en ook dirigent van de Stuwzangers uit Vilsteren die begin december optrad bij ‘Het Boskamp’. Liederen van de Everly Brothers, Dana Winner, Elvis Presley, BZN, Ricky Nelson en vele anderen passeerden de revue. ‘Zeer bijzonder waren het Spaanse songfestivallied ‘Eres Tu’ en ‘A world of our own’ van The Seekers. Ook enkele Duitse schlagers deden het zeer goed. Tijdens de laatste sessie werd fantastisch meegezongen met Parel van de Zuidzee, het romantische Monja, Het kleine café aan de haven en Brandend Zand.

In Polonaise werd besloten met ‘Und Morgen frὔh kὔss ich dich wach’ . Een zeer geslaagde middag en het was nog lang ‘onrustig’ in ‘Het Boskamp.

Shakira en Willy Schrijver hebben ‘de Jonkvrouwen’ reeds weer uitgenodigd voor 2e Paasdag volgend jaar. Dat zegt genoeg!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.