vd hooft verruilt rood geel voor jeugd rohda

Supportersvereniging Rood-Geel moet op zoek naar een nieuwe voorzitter. Rien van der Hooft, de huidige voorzitter van de supportersvereniging van Rohda Raalte, gaat namelijk aan de slag als voorzitter van de jeugdcommissie. Van Der Hoofd volgt Niek Klomp op, die tijdens de algemene ledenvergadering aan heeft gegeven zich niet meer verkiesbaar te stellen.

“Rien is geen onbekende binnen de club, zo is hij het gezicht van onze supportersvereniging Rood-Geel, waarvan hij op dit moment nog voorzitter is. In het verleden heeft Rien als penningmeester; PR man en 2e secretaris al eens zitting gehad in het jeugdbestuur. Ook was hij enkele jaren coördinator”, laat het bestuur van Rohda Raalte weten op de clubwebsite.

Rien zal de komende maanden, tot het eind van het seizoen, gebruiken als inwerkperiode, waarna hij na de zomerstop volledig aan de slag zal gaan. Uiteraard moet Rien officieel nog worden benoemd als bestuurslid. Het voorstel hiertoe zal worden gedaan tijdens de Algemene Ledenvergadering.

“Als bestuur zijn we gelukkig met het feit dat we met Rien de belangrijke functie van voorzitter van de jeugdcommissie weer hebben ingevuld. Wij wensen Rien veel succes en vooral ook veel plezier toe in zijn nieuwe functie.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.