van der weide op marktzicht

Bianca van der Weide uit Raalte is de nieuwe uitbater van Café-restaurant Marktzicht in Heino. Dat heeft ze vrijdag te horen gekregen. Ze was samen met nog een andere partij in de race, die zij uiteindelijk gewonnen heeft. Ze heeft de sleutel inmiddels in bezit, nu richten ze zich vooral op het schoonmaken van de zaak.

Van der Weide verwacht binnen enkele weken Marktzicht weer te openen. Na de Pompdagen wil Van der Weide de zaak gaan verbouwen. Hoe het nieuwe Marktzicht er uit komt te zien, kan de kersverse uitbater nog niet vertellen. Wel laat ze weten meer thema-avonden en muziekavonden te gaan organiseren.

Van der Weide was voorheen uitbater van Fast and Fresh, naast Marktzicht. Of ze nu gaat concurreren met haar vorige zaak, laat ze in het midden. “Marktzicht is een heel ander concept.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.