van den belt en auto van ewijk vieren lustrum

Roy van den Belt is op 1 mei vijf jaar de eigenaar van Auto van Ewijk in Lemelerveld. Hij nam het bedrijf op 1 mei 2010 over. In die tijd heeft Van den Belt, samen met zijn medewerkers, op basis van kwaliteit en service een klantenkring opgebouwd waar hij trots op is.

Auto van Ewijk is al meer dan 35 jaar een begrip in de regio. Je kunt er terecht voor onderhoud aan alle automerken, APK, airco service en het wisselen van zomer- en winterbanden. Die banden kun je ook laten opslaan bij Van Ewijk, dat gaat daar in eigen beheer.

Uiteraard kun je bij de garage in Lemelerveld ook terecht voor verkoop van occasions. Van Ewijk heeft bovendien een eigen schadeherstelafdeling en een eigen wasstraat. Recentelijk heeft Van Ewijk ook onderhoud aan automatische versnellingsbakkken aan haar portefeuille toegevoegd.

Van Ewijk adviseert om de olie van een automatische versnellingsbak tussen de 60.000 en 100.000 gereden kilometers te laten verversen, afhankelijk van het gebruik en de belasting van de versnellingsbak. Tevens is het aan te raden om de automaat dan te laten spoelen met een speciale reiniger, zodat alle vervuiling die in de

automaat aanwezig is los komt. Je zult na het spoelen merken dat de auto weer soepel rijdt en mooi rustig schakelt.

Auto van Ewijk beschikt over de apparatuur (BG PF5 Power Flush and Fluid Exchange System) en de kennis om je automatische transmissie te spoelen en in topconditie te houden. Nadat de spoeling plaats heeft gevonden en de automatische transmissie met nieuwe olie door is gespoeld en afgevuld, kan er desgewenst nog BG ACT plus conditioner worden toegevoegd. Deze geeft een extra bescherming, waardoor de levensduur van de olie en het complete transmissiesysteem worden verlengd.

Je vindt Auto van Ewijk aan Parallelweg 8 in Lemelerveld. De koffie staat altijd klaar. Zie ook staging2.autovanewijk.nl/

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.