twee gewonden na ongeval op n344 in lettele

Op de Holterweg (N344) in Lettele, ter hoogt van tankstation Te Riele, zijn woensdag aan het eind van de middag twee auto’s op elkaar gebotst. Twee personen moesten door het ongeval naar het ziekenhuis worden gebracht. De schade aan de auto’s is behoorlijk.

De aanrijding vond iets voor 17.00 uur plaats bij de kruising van de Holterweg en de Bathmenseweg. Vermoedelijk heeft een van de bestuurders geen voorrang verleend. Een traumahelikopter werd in eerste instantie opgeroepen, maar bleek later niet nodig.

Naast het feit dat van beide auto’s een inzittende naar het ziekenhuis moest worden overgebracht met onbekend letsel, was de schade aan de auto’s aanzienlijk. Zeker één auto was total loss en ook het andere voertuig lijkt niet meer te redden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.